Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Va punem la dispozitie o lista cu cele mai frecvente intrebari cu privire la transport..


Pentru orice alte informatii si intrebari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email

Best Ellit Tour va pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport colete, transport persoane si transport masini/autoturisme din Anglia in Romania si din Romania in Anglia.

Greutatea minima admisa este de 20kg. Orice colet poate fi trimis in Anglia cat si in Romania indiferent de greutatea acestuia.

Pentru a ambala un colet, trebuie sa va asigurati ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilati foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa tineti cont si de protejarea prin interior a continutului coletului, utilizati folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si lipit pe acesta destinatar si expeditor.

Puteti trimite orice tip de produse inafara de: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.

Avand o platforma dedicata de transport, putem transporta aproape orice tip de masina/autoturism. Pentru mai multe detalii si o estimare de pret va rugam sa ne contactati.